Over Jan Min

Als kind tekende ik al dagelijks en 15 jaar geleden heb ik mijn passie weer opgepakt.

Na vijf jaar lang academische lessen gevolgd te hebben in diverse technieken en masterclasses in het aquarelleren heb ik definitief voor aquarel als medium gekozen.

IMG_0088

Met mijn aquarellen wil ik boeiende onderwerpen vangen in een mystieke en kleurrijke atmosfeer. Het weergeven van licht en toonwaarden speelt hierin een centrale rol waardoor er een emotionele verbinding ontstaat tussen de toeschouwer en het werk. De aquareltechniek is voor mij een ultiem medium om dit te bereiken.

Ik exposeer regelmatig zowel in Nederland als in het buitenland. Regelmatig geef ik workshops en cursussen.

Tevens ben ik bestuurslid van IWS Holland, welke tot doel heeft om het aquarelleren te promoten in Nederland, alsmede het deelnemen aan internationale kontakten binnen de IWS wereldorganisatie (www.iwsholland.nl).Sinds april 2017 ben ik master member van IWS World

Klik op het logo om naar de site van IWSholland te gaan.

 

IWS-logo-150x150